Hopp til innhold

Nye websider til Brækhus Dege

Med røtter tilbake til 1929 er Brækhus Dege et av Norges ledende advokatselskaper innen flere fagområder og er en totalleverandør av juridiske tjenester til næringslivet. De ønsket en ny webløsning som representerer dette og som er i tråd med selskapets framtidsplaner og utvikling.

 

Del dette på

Kunde: Brækhus Dege
Jobb: Webdesign og informasjonsarkitektur
www.bd.no

brekhus_dege

Vi tok utfordringen og gikk umiddelbart i gang med å se på hva konkurrentene gjorde og ikke gjorde. Hva var motivasjonen til BD og ikke minst hva var viktig for kundene? På bakgrunn av de funn vi gjorde, kom vi fram til et design som baserte seg på en pedagogisk fremstilling av virksomhetsområdene og informasjon generelt, og som inviterer brukerne til å ta kontakt med nøkkelpersoner på de ulike fagfeltene.

Det var viktig for oss at disse faktorene fungerte som et helhetlig konsept i designet, da disse bidrar til at brukerne lettere kan se hvordan det er mulig å samle sine juridiske behov hos BD. Vi la til rette for kunden å navigere intiuitiv etter relevant informasjon. Det har også blitt utarbeidet ikoner og bildespråk for å guide brukerne visuelt på siden. Bildespråket gjør en ellers tung informasjon mer personlig og bidrar til at det er enklere å ta kontakt.

Det var også viktig for Brækhus Dege å ivareta de internasjonale kundene. De har ikke behov for den samme informasjonen som det norske markedet. Det ble derfor designet et eget område med mer relevant informasjon for det internasjonale markedet. På den måten får vi presentert informasjonen på en ryddig måte overfor de riktige målgruppene. "Keep it simple" har vært tankegangen gjennom hele dette prosjektet.