Hopp til innhold

Grafisk profil for Infratek

De kom til oss med en god logo og lite annet. På bakgrunn av logoen har vi utviklet en full grafisk profil og designmanual som passer til et nordisk konsern med varierte behov. I dag er vi totalleverandør for konsernet i alle de nordiske landene.
 

 

Del dette på

Kunde: Infratek ASA
Oppgave: Grafisk profil og designmanual
Andre jobber: Årsrapport

infratek

Vi startet med å designe flere grafiske elementer som brukes sammen med logo. Disse har hentet inspirasjon fra strømnett, infrastruktur, drifting, veinett og andre strukturelle former. Resultatet er tre tegninger som brukes på bakgrunner og som elementer sammen med logo.
 
Etter at de grafiske elementene var på plass, satte vi sammen en komplett fargeprofil og et sterkt fonthirarki. Resultatet etter et halvt års arbeid er en fullverdig profil og profilmanual med tilhørende malverk på alt fra powerpoint-presentasjoner til kundemagasiner. Fokus har ligget på brukervennlighet for organisasjonen da dette blir brukt av kontorer globalt.

Infratek er Nordens ledende totalleverandør innen bygging, drifting og sikring av kritisk infrastruktur med rundt 2000 ansatte i Norge, Sverige og Finland.
 

infratek infratek infratek