Hopp til innhold

Leiebolig er en profesjonell og effektiv aktør innen boligforvaltning i Oslo og Akershus, et område hvor de har lokal markedskunnskap.Tjenestene deres omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere, samt vaktmestertjenester til gårdeiere. De forvalter i dag ca 1600 boliger.

Del dette på

Kunde: Leiebolig
Jobb: Profil og webløsning
http://www.leie-bolig.no/
 

leiebolig leiebolig

Leiebolig kom til oss med et behov for å oppgradere sin profil, lage nye websider og hjelp til å utbedre sitt eksisterende markedsmateriell. De ønsket å skille seg tydeligere fra sine konkurrenter, samtidig som de ville synliggjøre fordelene ved å bruke de i større grad enn tidligere.

 

 

Leiebolig tilbyr flere tjenester som bidrar til å gjøre de mer attraktive enn konkurrentene, som f.eks vaktmestertjenester, gratis befaringer og lignende. Vi har fokusert på å tydeliggjøre dette i større grad og implementert det som egne områder på forsiden av nye nettsidene. I tillegg til dette har mye av jobben bestått i å utforme en mer intuitiv og oversiktlig struktur på innholdet gjennom hele siten. Resultatet har blitt en brukervennlig side med nytt design og flere nye profilelementer som brukes videre i alle kanaler.