Hopp til innhold

Årsrapport for Marine Harvest

Rapporten fikk ble nominert i kategorien Beste Børsnoterte selskap 2013! "Juryen helhetsinntrykk er at dette er en meget velkomponert, strukturert og pedagogisk oppbygd rapport som kommuniserer godt."

Marine Harvest ASA er verdens største produsent av laks. Konsernet har rundt 6 200 ansatte og har aktiviteter i 22 land. De har virksomhet langs hele norskekysten, fra Agder til Nordland, og de driver i hele verdikjeden fra stamfisk, rogn, matfisk, foredling og distribusjon til salg.

Del dette på

Kunde: Marine Harvest
Oppgave: Årsrapport 2011 & 2012
annualreports.marineharvest.com/

marine_harvest

Vårt designteam dykket ned i laksens historie og fant mange flotte inspirasjonskilder både blant Marine Harvest sine ansatte langs kysten og på produktsiden. Nordmenn har et nært forhold til fisk og spesielt til laks. Et mønster med assosiasjoner til fiskegarn, lakseskinn og selskapets historie ble designet og brukt som et element gjennom rapporten i kombinasjon med friske mat- og næringsbilder. Alt sammen ble satt inn i et stramt designregime med fokus på å guide leseren igjennom materialet. Årets bærekraftrapport ble også innlemmet som en del av årsrapporten.

MH er Norges største oppdrettsselskap med 25 prosent av landets totale lakseproduksjon.

marine_harvest marine_harvest marine_harvest marine_harvest