Hopp til innhold

Prisvinnende ikoner til Miljøstatus.no

Design Container har arbeidet med ny profil og webløsning for Miljøstatus.no. En del av dette arbeidet omfattet ikonifisering av 40 områder.

Design Container utarbeidet 40 ikoner innen fem kategorier: transport, sektorer, biota, vær og diverse. For å holde serien så visuelt konsekvent som mulig lagde vi noen rammer som alle symbolene måtte holde seg innenfor – regler som strektykkelse, høyde/bredde, detaljnivå og lignende. I tillegg brukte vi en del tid på å studere ulike dyr for å finne de små særpregene som kunne forsterkes illustrativt.

Arbeidet ble også premiert med bronse i categorien Corporate Illustration under European Design Awards 2015, som ble avholdt i Istanbul.

Miljøstatus i Norge er et nettsted med over 1000 artikler om miljø og klima i Norge. Miljødirektoratet har vært redaktør for nettstedet i 14 år. Siden er et samarbeid mellom alle direktoratene under Klima- og miljødepartementet, og skal gi en helhetlig framstilling av miljøutviklingen i Norge. Design Container her foruten ikonarbeidet redesignet hele siden, som vil bli lansert med ny drakt og struktur.

Del dette på

Kunde: Miljødirektoratet
Oppgave: Ikoner til Miljøstatus.no

Pris: German Design Award, Winner - Excellent Communications Design -  Signage 


European Design Awards 2015, Bronze - Corporate Illustrations

Lenke: European Design Awards

miljodirektoratet miljodirektoratet miljodirektoratet miljodirektoratet