Hopp til innhold

Årets beste årsrapport

Norske Skog er en internasjonal storaktør innenfor produksjon av papir. Norske Skog har vært gjennom større omstrukteringer og effektiviseringsprosesser de siste årene. Derfor ønsket vi å lage en årsrapport som kunne vise fram Norske Skogs tunge tradisjoner innenfor papirproduksjon på en moderne måte.

 

Del dette på

Kunde: Norske Skog
Oppgave: Årsrapport 2010 og 2011
Priser: Gull i Farmandprisen kategori Børs 2012

 

norske_skog

I designet har vi hatt et helhetlig og konsekvent tankegang der vi bruker elementer av trevirke og papir. Dette går igjen som en rød tråd i hele rapporten. Dette ble gjort ved bruk av store bildeflater, typografi og mye luft. Vi valgte et format i taboloidstørrelse for å ha en leken tilnærming til årsrapporten. Bildene som ble brukt, var fra Norske Skogs fabrikker rundt om i verden.

"Forsiden er knallsterk med det grafiske og sterke geometriske uttrykket som er en del av logoen. Her er mange små og flotte detaljer vi biter oss merke i. Supert å gjenta piler og streker som i tillegg til å hjelpe designet framover også gjentar hovedformen (les vinklene) i logoen. Det er også gjentatt mange andre små grafiske linjer og flater som står veldig godt i den rene griden." Farmandprisen 2010.

Rapporten er trykket på Norske Skogs eget papir Norset 60g, og coveret er Cyclus print 200g.

Vi har stått for konseptidé, design, foto og layout.

norske_skog norske_skog norske_skog norske_skog