Hopp til innhold

Profesjonell og personlig behandling, av erfarne kirurger

På tidspunktet eieren av Ossesu tok kontakt med oss hadden han en forretningsplan og en tentativ åpningsdato som utgangspunkt. Det var et omfattende og svært spennende prosjekt hvor vi fikk muligheten til å være med å bygge en merkevare, fra ide til ferdig konsept.

Prosjektet omfattet utvikling av navn og konsept til klinikken,  analyse av konkurrenter og målgrupper,  design av alt markedsmateriell, design og utvikling av webløsning, design av profilering til klinikk lokalene, m.m.

Del dette på

Kunde: Osseus
Oppgave: Navnutvikling, logo og profilutvikling, webdesign og teknisk løsning samt diverse markedsmateriell.

osseus osseus osseus osseus

En av hovedutfordringene med dette prosjektet var å skille seg fra de allerede godt etablerte konkurrentene, og samtidig være identifiserbare i forhold til bransjen. Mange av konkurrentene har tradisjonell bruk av farger og konsept, med bått, hvitt, lysegrått og klassiske ”legebilder”. Vi ønsket å skille oss fra dette, med et varmere og mer imøtekommende konsept, og samtidig være tydelige på hva klinikken tilbyr.

Etter den viktige prosessen rundt valg av navn landet vi på navnet Osseus, som refererer til den porøse substansen som bidrar til å utvikle ben i menneskekroppen. Navnet bærer likhet til enkelte av konkurrentene i forhold til bruk av et medisinsk uttrykk, mens profilen skiller seg ut i større grad med tanke på fargebruk, bilder og illustrasjoner. Vi ønsket å gi et varmere og mindre klinisk inntrykk til målgruppene, men ha fokus på kompetansen og fordelene ved å velge en privat klinikk.

Strukturen på nettsidene er utviklet med tanke på å tilfredsstille brukernes umiddelbare informasjonsbehov. Som bruker vil du på forsiden få informasjon om hvem Osseus er, skjema for henvendelse og oversikt over behandlinger og inngrep som tilbys. Under utviklingen av sidene har det hele tiden vært fokus på en enkel og intuitiv struktur, som skal gjøre det lett å orientere seg i innholdet. Sidene er selvsagt designet responsive slik at opplevelsen blir like god på mobile plattformer.