Hopp til innhold

Profil for Pareto

Pareto sin avdeling Wealth Managment ville gjerne gjøre noe mer ut av den dokumentasjonen de gir ut til sine nye og eksisterende kunder på jevnlig basis. I tillegg var det behov for et grafisk element som kunne binde profilen sammen.

 

 

Del dette på

Kunde: Pareto Wealth Management
Oppgave: Grafisk profil og presentasjonsmateriell

pareto

Vi hentet inspirasjon fra forskjellige vannmerker på sedler og verdipapirer, og utarbeidet et symbol som bar asosiasjoner til dette. Formen fra symbolet brukes også til å dele inn fargede flater, beskjæringer og andre flater hvor det er behov for et supplement til logo.

Dokumentene skulle reflektere den samme seriøsiteten og profesjonaliteten som Pareto legger i sitt arbeid. Alle kunder skal bli presentert med oversiktlige skreddersydde rapporter og presentasjoner.
Sammen med Pareto kom vi frem til to løsninger for presentasjonsmateriell. En generisk mappe med generell informasjon om hva Pareto Wealth Management innebærer og hva det krever. Samt en mappe med innhold som gis til kunder som har etablert et kundeforhold med en oversikt over nøkkeltall og annen viktig informasjon, presentert på en måte som er i tråd med Pareto sin profilmanual og ikke minst produktstrategi.

pareto