Hopp til innhold

Digital kampanje for xComfort

Tenk å kunne styre hele huset via en iPhone. Det er faktisk mulig på en enklere måte enn mange tror.

 

Del dette på

Kunde: Eaton Norge
Oppgave: Interaktiv kampanje for xComfort
www.xcomfort.no/demo

xcomfort

Elektronikkselskapet Eaton Norge ønsket en interaktiv kampanje til å markedsføre sin smarthusløsning, xComfort. Etter å ha fått systemet presentert av Eaton ble vi umiddelbart overbevist om at dette var en løsning med et stort potensiale, men med lav kjennskap og kunnskap.

Oppgaven vår ble å kommunisere dette på en lettfattelig og brukervennlig måte hvor brukerne fikk en smakebit av funksjonalitet og bredden til xComfort systemet. Målet var å gjøre det spennende og lett å teste.

Dette løste vi ved å lage en interaktiv demosite i 3D hvor man kunne teste ulike funksjoner i systemet rett i nettleseren. I tillegg til dette fikk man muligheten til å styre funksjonene i demosiden ekstern via en applikasjon fra din egen iPhone, slik løsningen fungerer i virkeligheten.

På denne måten fikk brukerne på en realistisk måte styre temperatur, lys, persienner og kaffetrakter i en virtuell stue. Vi dro også demosiden over i sosiale medier med egen Facebookside og kjørte en konkurranse basert på å utdanne målgruppen om systemet. Premien var selvfølgelig en komplett installering av xComfort.
 

xcomfort